Είστε εδώ

Πληροφορίες Αποστολής

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα www.stamatakosolivegrove.com μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Delatolas express cargo η οποία σε συνεργασία με την εταιρεία SKYWALK παρέχει ένα δίκτυο υπηρεσιών courier σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το οποίο επιτυγχάνονται χρόνοι παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες στην Αττική, 2-3 εργάσιμες στην Ηπειρωτική Ελλάδα, εντός 3-4 εργασίμων στη Νησιωτική Ελλάδα κι εντός 4-5 εργασίμων στις δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας. Στην περίπτωση παραγγελίας η οποία συμπεριλαμβάνει το προϊόν «ελιές Καλαμών με ελάχιστη περιεκτικότητα σε αλάτι» η παραγγελία σας θα εκτελείτε από το κατάστημά μας σε χρόνο τουλάχιστον 5 ημερών από την εντολή σας οπότε και θα υπάρχει μια αντίστοιχη καθυστέρηση παράδοσης των 5 ημερών.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το αν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε ή αν θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση. Μπορείτε να δείτε εδώ τις περιοχές αυτές και τις αντίστοιχες χρεώσεις.